[email protected]
+40 744 313 338
+40 744 322 356
 
Suntem si pe Facebook
 
 
home

Placerea de a savura un pahar de vin într-un mediu relaxant ce stimuleaza creativitatea a determinat lansarea conceptului VinoPictura = Vin+Pictura.

VinoPictura nu este un curs de pictura, este o modalitate de divertisment artistic care se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta de 18+ ani si se desfasoara pe parcursul a 2-3 ore intr-un ambient placut, cu pinze si culori pregatite de lucru.
Instructori calificati va ghideaza pas cu pas in realizarea temei propuse, astfel încât nu trebuie sa va ingrijorati de faptul ca nu aveti experienta. Muzica ambientala, dulciuri si saratele, un pahar cu vin pentru inspiratie si dezinvoltura intregesc tabloul VinoPictura.

Uitati de problemele cotidiene si alaturati-va acestei distractii! Un timp pentru sine, imortalizat pe o pinza pictata, pe care o veti pastra sau darui ca martuire a unui popas din trecerea timpului. Garantat de semantura personala. O poza de impartasit cu prietenii in retelele de socializare.

VinoPictura constituie o modalitatea simpla si distractiva de a va testa abilitatile. Puteti sa va înscrieti saptamânal, o data pe luna sau pentru ocazii speciale si astfel va veti crea propria colectie. Ca si în cazul semnaturii, fiecare are stilul sau unic si suntem convinsi ca il veti descoperi pe al dumneavoastra pe masura ce veti incepe sa pictati.

       Instructorii care va indruma in focurile creatiei sunt:

     Paula Vladescu


Membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, a Asociatiei Femeilor Creatoare în Arta Plastica din România, Paula a avut numeroase expozitii personale si de grup, lucrari personala in colectii particulare din tara si din strainatate.
Cateva imagini din mai recente expozitii “Simfoniile Deltei” (2013) si “Castelul din vis” (2014) sunt publicate pe www.paulavladescu.ro
Portofoliu
    Dorin Apreutesei

Absolvent al Facultatii de Arte Plastice, sectia Pictura din cadrul UNARTE Bucuresti, Dorin este exemplu de indeminare si talent.
Este autor a multor lucrari aflate in colectii particulare, a participat la expozitii de grup si a primit premii si distincii pentru lucrarile sale.
Mai multe despre stilul sau puteti vedea in cateva imagini ale lucrarilor sale publicate aici: www.apreutesei.ro
Portofoliu
Noi stim ca acest program se potriveste pentru fiecare, asa cum orice adult responsabil (care nu conduce masina dupa ce a consumat alcool) stie ca poate face cel putin jumatate din program (“in vino veritas’). Vino si vei descoperi cealalata jumatate, “micul Picasso” care sta ascuns in tine.
 
Termeni si conditii ANPC
©2014 - VinoPictura©vinopictura