[email protected]
+40 744 313 338
+40 744 322 356
 
Suntem si pe Facebook
 
 
home
Termeni si conditii de utilizare

Accesarea site-ului www.vinopictura.ro si folosirea aplicatiilor sale presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si conditiilor din acest document, care are valoare contractuala deplina. Acest site este proprietatea S.C. VINOPICTURA S.R.L. Str. Neajlovului nr. 9, sector 1, Bucuresti, înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2479/19.09.2016 având Codul Unic de Înregistrare: 35683429, titulara a contului RO42 INGB 0000 9999 0567 4267 deschis la ING Bank Romania
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiillor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. VINOPICTURA S.R.L îsi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesând aceasta pagina, numita "Termeni si Conditii".
S.C. VINOPICTURA S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal (rezervarea online a serviciilor, informare), pe site-ul VinoPictura.ro si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. VINOPICTURA S.R.L

1. Dreptul de autor al S.C. VINOPICTURA S.R.L asupra informatiilor publicate pe site
Continutul site-ului www.vinopictura.ro , denumit in continuare „Site”, (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. VINOPICTURA S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996). Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzand, fara a se limita la, reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege.

2. Continutul Site-ului
Informatiile publicate pe Site sunt informatii de interes general despre VinoPictura serviciile oferite de acesta, opiniile utilizatorilor despre servicii cat si alte informatii considerate de S.C. VINOPICTURA S.R.L ca fiind de interes pentru utilizatori. informatii le sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor.
S.C. VINOPICTURA S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.vinopictura.ro in orice moment, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website.

3. Link-uri (Legaturi)
Site-ul www.vinopictura.ro poate gazdui link-uri (legaturi de natura comerciala sau publicitara) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. S.C. VINOPICTURA S.R.L nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatii le furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in întregime proprietarii acestora.

4. Declinarea responsabilitatii
Imaginile prezentate pe Site au rol de exemplu, iar serviciile efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (locatie, mod de desfasurare, accesorii folosite, specificatii tehnice, etc.) Din acest motiv, S.C. VINOPICTURA S.R.L nu îsi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatii lor publicate sau mentinute pe site. S.C. VINOPICTURA S.R.L nu poate garanta disponibilitatea tuturor serviciilor afisate. Din acest motiv S.C. VINOPICTURA S.R.L îsi rezerva dreptul de a nu organiza un anume eveniment in cazul in care numarul de participanti nu acopera cheltuielile de desfasurare. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. VINOPICTURA S.R.L fata de orice client in cazul neorganizarii evenimentului este valoarea sumelor încasate S.C. VINOPICTURA S.R.L de la acest client.
S.C. VINOPICTURA S.R.L îsi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. S.C. VINOPICTURA S.R.L nu raspunde fata de clientii care au achizitionat participarea la „Atelierele VinoPictura” comercializate pe vinopictura.ro si nu au beneficiat de acestea din vina lor. Toata responsabilitatea revine in sarcina cumparatorului daca acesta nu a notificat prin e-mail cu 48 de ore inainte de desfasurarea evenimentului anularea participarii.
S.C. VINOPICTURA S.R.L nu garanteaza ca acest Site (vinopictura.ro), serverele sau mailul trimis de vinopictura.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. S.C. VINOPICTURA S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.
S.C. VINOPICTURA S.R.L nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a Termenilor si conditiilor

5. Promotii si concursuri
Promotiile si concursurile care se desfasoara pe Site respecta regulamentele create de S.C. VINOPICTURA S.R.L Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul Site-ului sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii la rezervarea locurilor la un eveniment „Atelier VinoPictura”, clientii trebuie sa respecte întocmai regulile afisate pe Site. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele locurilor disponibile. S.C. VINOPICTURA S.R.L îsi rezerva dreptul de a întrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

6. Procedura de comanda si informarea clientului
Rezervarea/Planificarea online permite plasarea de catre utilizator a unei comenzi pentru achizitionarea participarii la unul sau mai multe evenimente disponibile pe vinopictura.ro, Acest lucru se face prin completarea formularului de comanda si plata online, existente pe site in acest sens.
Pentru a comanda Serviciile, clientul va completa datele solicitate in formularul de comanda afisat pe Site si va confirma comanda in conformitate cu instructiunile de pe Site. Pentru executarea comenzii sale, clientul isi va da acordul ca S.C. VINOPICTURA S.R.L sa transmita acceptarea comenzii sau alte mesaje legate de procesarea comenzii la adresa de e-mail specificata in Formularul de Comanda. Inainte de a completa Formularul de Comanda si de a trimite comanda, clientul va confirma ca accepta termenii si conditiile din acest document. Daca nu este de acord, clientul nu va putea lansa comanda pentru achizitionarea serviciilor de „Atelier VinoPictura”.
S.C. VINOPICTURA S.R.L nu este raspunzatoare pentru corectitudinea datelor completate de client in Formularul de Comanda.
Durata contractului pentru furnizarea serviciilor „Atelier VinoPictura” incepe cu data achizitionarii online si se termina la data participarii la sesiunea aleasa.
S.C. VINOPICTURA S.R.L nu raspunde fata de clientii care au achizitionat participarea la un eveniment „Atelier VinoPictura” si nu s-au prezentat la data si ora de desfasurare a evenimentului din vina lor. Toata responsabilitatea revine in sarcina cumparatorului daca acesta nu a notificat anularea participarii in scris, prin e-mail, cu 48 de ore inainte de desfasurarea evenimentului. In situatia in care suntem notificati despre imposibilitatea participarii cu minim 48 de ore inainte, clientul poate alege fie sa primeasca banii inapoi, fie sa replanifice participarea sa la o alta data.
In cazul in care suntem notificati cu mai putin de 48 de ore inainte de eveniment despre anularea participarii, clientul are optiunea de a achita un cost suplimentar de 10% pentru replanificarea participarii la o alta sesiune, in limita locurilor disponibile. Daca nu doreste sa beneficieze de aceasta optiune, clientul va suporta costul integral al rezervarii facute.
La platile online cu card bancar suma datorata pentru participarea la eveniment este trasa din cont cu 24 de ore inainte de desfasurarea acestuia.
Daca din motive obiective Evenimentul „Atelier VinoPictura” nu se desfasoara la data pentru care ati platit, suma nu va fi trasa din cont.
Acest document „Termeni si Conditii”, afisat pe Site ( www.vinopictura.ro ) reglementeaza relatia dintre S.C. VINOPICTURA S.R.L si clienti cu privire la serviciile „Atelier VinoPictura”. S.C. VINOPICTURA S.R.Lva depune toate eforturile pentru a asigura disponibilitatea si functionalitatea site-ului vinopictura.ro.

7. Termeni privind comanda on-line a evenimentelor private VinoPictura
Rezervarea/Planificarea online permite plasarea de catre utilizator a unei comenzi pentru achizitionarea unui eveniment privat VinoPictura, prin completarea formularelor de comanda de pe Site. Ulterior primirii de catre S.C. VINOPICTURA S.R.L a Formularului de Comanda completat si transmis de utilizator, S.C. VINOPICTURA S.R.L analizeaza cererea utilizatorului pentru a stabili daca poate sa furnizeze utilizatorului Serviciul comandat avand descrierea si la parametrii din Formularul de Comanda.
Daca Serviciul solicitat de utilizator poate fi furnizat de catre S.C. VINOPICTURA S.R.L in conditiile solicitate in Formularul de Comanda, S.C. VINOPICTURA S.R.L va trimite un e-mail utilizatorului, la adresa mentionata in Formularul de Comanda, prin care ii va confirma disponibilitatea furnizarii Serviciului si va invita utilizatorul sa semneze un contract de furnizare a Serviciului respectiv.
In cazul evenimentelor private „Atelier VinoPictura”, termenii si conditiile vor fi stabilite prin contract.
Comunicari comerciale
Prin înscrierea pe Site sau lansarea unei comenzi catre www.vinopictura.ro, va declarati in mod expres acordul privind primirea de comunicari comerciale sub forma de newsletter si / sau stiri, prin orice mijloc de comunicare, de la S.C. VINOPICTURA S.R.L Puteti oricând solicita sa nu mai primiti nici o comunicare comerciala prin dezabonare urmând instructiunile din subsolul fiecarui email.

8. Politica de confidentialitate
Folosirea acestui Site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. VINOPICTURA S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

- Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a serviciilor prezentate pe Site sa înceapa imediat dupa îndeplinirea tuturor formalitatilor de înregistrare cerute. informatii le furnizate trebuie sa fie corecte. Optând pentru lansarea unei comenzi online, va obligat sa furnizati corect numele, si alte informatii utile.

- Securitatea datelor personale
Accesarea Site-ului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre S.C. VINOPICTURA S.R.L cu obligatia de a le administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana sunt colectate in scopul de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Notificarea prelucrarii datelor cu caracter personal nu este necesara în urmatoarele cazuri:
………………
e) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la participantii la seminarii, conferinte si alte evenimente similare este efectuata exclusiv în scopul organizarii acestor evenimente, cu conditia ca prelucrarea sa se refere numai la datele necesare desfasurarii acestor evenimente; (Decizia ANSPDCP nr. 100/2007)

S.C. VINOPICTURA S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Nu încurajam spam-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui Site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui Site.

S.C. VINOPICTURA S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricând.
Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite o cerere scrisa, datata si semnata, prin email la adresa [email protected] sau prin posta la adresa punctului de lucru al societatii noastre din Bucuresti, sector 1, strada Neajlovului nr. 9.

9. Frauda
Orice încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator, de a modifica continutul Site-ului sau de a afecta functionarea serverului care gazduieste Site-ul va fi considerata tentativa de fraudare a Site-ului (www.vinopictura.ro) si va duce la deschiderea cercetarii penale împotriva autorului sau autorilor acestor fapte.

10. Taxe suplimentare
Pretul platit de client este format din costul serviciilor de instruire, al materialelor pentru pictura, chirie sala si catering.
S.C. VINOPICTURA S.R.L nu percepe clientului nici o alta taxa suplimentara.

11. Conditii legale
S.C. VINOPICTURA S.R.L functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim art.7-10 si art.12 alin b. din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Conform acestora:
Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.
(2) In cazul in care comerciantul a omis sa transmita consumatorului informatiile prevazute la art. 4, termenul pentru denuntarea unilaterala a contractului este de 90 de zile si incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;
b) pentru servicii, de la data incheierii contractului.
(3) Daca in perioada celor 90 de zile informatiile prevazute la art. 4 sunt furnizate consumatorului, termenul de 10 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterala a contractului incepe sa curga din acel moment.
Art. 8. - In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Art. 9. - In cazul in care, pentru produsul sau serviciul ce face obiectul contractului la distanta, comerciantul crediteaza consumatorul, direct sau in baza unui acord incheiat de comerciant cu un tert, o data cu denuntarea unilaterala a contractului la distanta inceteaza de drept si contractul de acordare a creditului, fara penalitati pentru consumator.
Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile
au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1);
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.
----------------------------------
Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:
b) furnizarea de servicii de cazare, de transport, de furnizare de preparate culinare, de agrement, atunci cand comerciantul se angajeaza prin contractul incheiat sa efectueze aceste prestatii la o data precisa sau intr-o perioada specificata; in mod exceptional, in cazul activitatilor de agrement organizate in aer liber, comerciantul isi poate rezerva dreptul de a nu respecta prevederile art. 11 alin. (2), in circumstante specifice.

Factura fiscala tine loc de contract de vânzare cumparare. Email-urile si discutiile telefonice avute cu personalul firmei noastre nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica încheierea contractului la distanta.
La efectuarea comenzii, se considera ca solicitantul cunoaste Termenii si conditiile de utilizare pe care si le însuseste ca atare.

12. Litigii
Litigiile aparute intre clienti si S.C. VINOPICTURA S.R.L vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin întelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.
Orice tranzactie (comanda) de pe acest site se încheie pe perioada cuprinsa intre data solicitarii tranzactiei (comenzii) de catre comparator si plata integrala a contravalorii serviciilor livrate catre acesta.
Daca aveti întrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat din pagina de contact.


Termeni si conditii Intrebari frecvente   ANPC Suport PayU  
©2014 - VinoPictura