[email protected]
+40 744 313 338
+40 744 322 356
 
Suntem si pe Facebook
 
 
home
VinoPictura este alegerea perfecta pentru zile onomastice - evenimente corporatiste - team building- reuniuni si alte ocazii.
Inscrie-te cu prietenii
si beneficiaza de discountSe desfasoara in studioul nostru
  Petreceri private si
Corporate events


Se desfasoara in locul ales de organizatori
Faceti parte dintr-un grup mai mare? Nici o problema!
Studioul nostru poate gazdui pana la 10 de persoane.

O sesiune de VinoPictura se desfasoara pe parcursul a 2 ½ - 3 ore si sunt incluse toate materialele, panza, vopsea, sevalet, pensule, sorturi, etc. Vinul si gustarile le puteti alege si aduce dumneavoastra.

Puteti sa rezervati o seara cu prietenii consultand calendarul sau ne puteti contacta pentru a planifica un eveniment dedicat grupului dumneavoastra de prieteni.

Pentru organizarea unui astfel de eveniment este necesara prezenta unui numar de minim 5 persoane si plata unui avans pentru planificare si rezervare.

Inscrieti-va din timp pentru a alege o data convenabila.
Planificarea unui eveniment poate fi facuta in orice zi de luni pana vineri in care nu exista deja o sesiune de VinoPictura in studioul nostru (se poate desfasura in timpul zilei sau seara) in locatiile alese de dumneavostra.

Un eveniment privat VinoPictura se desfasoara pe parcursul a 2 ½ - 3 ore si sunt incluse toate materialele, panza, vopsea, sevalet, pensule, sorturi, etc. Vinul si gustarile sunt asigurate de catre organizatori.

Pentru organizarea unui astfel de eveniment este necesara negocierea unui pachet personalizat si plata unui avans pentru planificare si rezervare.

Planificati din timp pentru a alege o data convenabila.

In momentul in care va planificati evenimentul, trebuie sa luati în considerare faptul ca ora de incepere coincide cu momentul in care incepe sesiunea; va sfatuim sa ajungeti impreuna cu ceilalti invitati mai devreme, pentru pregatire.

Termeni si conditii Intrebari frecvente   ANPC    
©2014 - VinoPictura
Untitled Document